top of page

Over VML Bouwadvies

VML Bouwadvies is een klein, dynamisch adviesbureau. Omdat we zo kleinschalig zijn, kunnen wij u optimaal adviseren in uw bouwkundige aanpak. Wij nemen de tijd voor u. 

Door middel van professionele software kunnen wij voor u een MJOP op basis van de NEN 2767 en binnenkort op basis van de RgD Boei systematiek, volledig voor uw vastgoed verzorgen. Of het nu gaat om een Vereniging van Eigenaren of om complexmatig bezit. Het onderhoud voor nu en de toekomst is deskundig geborgd in een heldere rapportage en begroting. Waarbij techniek, kwaliteit, levensduur en financiën harmonieus inzichtelijk worden.

Eigenaar / adviseur
Maikel Ligtvoet

Als bouwkundig ingenieur volledig inzetbaar voor uw vastgoedbeheer, bouwkundig advies of management. Sinds 1998 actief in het beheren en onderhouden van vastoed.

Sterk in het herkennen en vertalen van bouwkundige problematiek. Begrijpelijk voor elke opdrachtgever. 

 

Afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam Bouwkunde (RIBACS) met afstudeerproject: Duurzaamheid voor nu en in de toekomst. (deeltijd 2004)

 

Geregistreerd in het Register Vastgoed Managers Experts. (sinds 2012)

 

Integraal Adviseur Vastgoed (IAV) en Integraal Inspecteur Vastgoed (IIV) Rgd Boei. Geregistreerd bij Sertum (Instituut onderhoudskundigen Vastgoed)

 

Erkend deskundige Energielabel Woningbouw. Examennr: 232936.

 

 

bottom of page